Head Extreme One 2023

Huippu-uutuus Headilta!

279,00 € / kpl sis. alv 24,00 %

Käytettävissä.

  Kpl

Timantinmuotoinen ja kevyt padel-maila, jossa on ainutlaatuinen osumapinta, joka lisää kestävyyttä. Voimakas ja aerodynaaminen ja tarjoaa vakaan kierteen. Paino: 345 g.

Extreme Onen muotoilu on uraauurtava ja rakenne ainutlaatuinen. Mallissa on huippuluokan 12K-hiilikuitupinta, joka on uskomattoman vankka ja kestävä. Se on myös Extreme-sarjan kevyin ja vahvin padelmaila ja se tarjoaa sekä tehoa että tasaisen tuntuman. Extreme One -mallissa on perinteisiin padelmailoihin verrattuna erottuva ulkonäkö, sillä sen lyöntipinnassa on vain yksi porattu reikä.

Kun padelmailassa on kiinteä lyöntipinta ja minimaalinen määrä reikiä, kuten Extreme One -mallissa, siinä on useita etuja perinteisesti porattuihin mailoihin verrattuna.

- Kevyt ja tehokas: Ainutlaatuinen muotoilu vähentää padelmailan painoa, jolloin se kiihtyy nopeammin ja sillä on nopeampi heilahdusnopeus samalla, kun se säilyttää painavamman mailan vakauden.

- Lisääntynyt kestävyys: Reiät heikentävät lyöntipinnan materiaalia. Pienempi määrä reikiä tarkoittaa, että pinta on jopa kaksi kertaa vahvempi kuin perinteisesti poratut mallit, mikä parantaa mailan kestävyyttä huomattavasti ja vähentää sen rikkoutumisriskiä.

- Kierre ja lyöntien johdonmukaisuus: Ehjä, tasainen pinta antaa johdonmukaisuutta ja tasaisuutta kierteentuottoon ja lyönteihin, mikä parantaa pallonhallintaa. Yhdessä Extreme Spin -teknologian kanssa pallon spin on entistäkin tehokkaampaa.

- Aerodynamiikka: Mielenkiintoista on, että reikien puuttuminen ei lisää merkittävästi ilmanvastusta tasaisissa lyönneissä.